Hyvät ja rakkaat fanimme ja kuulijamme!

Nyt on taas mahollissuus päästä Hyvä trion keikalle, pitkästä aikaa! Keikautamma torstaina 26.2 klo 17 alkaen Helsingissä Kiseleffin talossa, joka on mun tietääkseni tuomiokirkon lähistöllä. Ei muuta, kun lämpöisästi tervetuloa! Sieltä talosta saa ostaa hurjasti suomalaisia käsitöitä ja myös meiän Mainiota!

Hyvä trion kesäsuunnitelmista paljastettakkoon sen verran, että hakupaperit Viljandin folkfestivaaleille on lähetetty (ite asiassa lähetin sen hakemuksen vahingossa viiteen kertaan, ku tietsikka vaan vastas erroria, ja mä tietty luulin, ettei se menny perille) ja tarkotus olis ehkäpäjahkapa myös Kaustisella kävästä.

Muista kuulumisista paljastettakkoon, jotta yhtyeemme ellää eelleen lepokauttaan, pääosin ehkä siks, ku mä opiskelen vielä kessään asti Viron Viljandissa, ja nautiskelen elmästä. Tammikuu ja tää Helmikuun eka viikko on ollu täällä tenttikautta, eli kokkeita on ollu suunnilleen yks tahi kaks viikossa ja sitte kaikkee muuta sälää siihen päälle. Kirjottamista on ollu aika hirmusti, varsinki ku mä teen myös joitaki kursseja tenttien ja netissä Kokkelin kouluun. Syksyllä alkaa sit hullu kansanmussiikkipedagogiks valmistuvan loppukiri. Ajattelen sitä yrittäessäni hoitaa näitä muita kirjotushommia alta pois ennen opinnäytetyön ja portfolion rustaamista.

Yks kirjotushomma tosin olis myös miettiä sisältöö noille meiän nettisivuille. On sitä mielessään monta kertaa päätäsä seinään lyöny, ku ne vaan on ja seisoo päivittämättömänä. Me niistä ihan turhaan maksettaan tällä hetkellä. Pitäspitäspitäs. Sivun tekijäki oottaa matskua. Meistä se on kiinni, tämä hittaus. Mutta ehkä me vielä noustaan, mun toivo ei ota sammuakseen.

Toivottavasti nähhään Kiseleffin talossa! Mä tun Suomeen jo muutamaa päivää keikkaa ennen, joten ehkäpä ohjelmistoon saahaan joku uuski veisu? Katotaan ehitäänkö harkata, en kuiteskaa luppaa vielä mittään...

Hyvää oloa ja aurinkoisia päiviä toivoo Ulpukka

ps. Jos nyt ihan vaan vähän hyväkskäytän tätä Ht:n blogia vielä sen verran, että mainihen toisen bändini Sytykkeen esikoislevyn olevan viittä vaille valmis... Jatkan nimittäin tuolta Kiseleffin keikalta suoraan levynjulkkakiertuelle, joka etenee seuraavasti: 1.3 Kiuruveen kulttuuritalo, 2.3 Kaustisen pelimannitalo, 3.3 Kokkolan (tai siis K-P:n) konservatorio, 4.3 Helsingin Cafe Engel.