Heipä hei!

Aika hulinaa ollut tämä kesä "loman" alku. Trion jäsenet ovat juoksennelleet ympäri valtakuntaa kuin pienet eläimet (ainakin allekirjoittanut on). Tulevana maanantaina kokoamme kuitenkin taas voimamme ja lähdemme valloittamaan maailman. :)

Viroa kiertäessämme tapasimme mainion miehen Islannista joka on päällepäsmärinä saaren ainoille kansanmusiikki festivaaleille. Saimme sanan että kyseisten festivaalien alla järjestettäville kansanmusiikkikursseille haetaan myös pohjoismaisia ja baltialaisia osanottajia. Ketkähän oli ekana into piukassa lähtemässä messiin. ;)

Nyt sitä sitten lähdetään maanantaina viikoksi tulen ja jään saarelle. Pakkaaminen on aina yhtä rankkaa puuhaa. On tarkisteltu säätietoja, metsästetty jousikoteloa, arvailtu saako mandoliinia kuljettaa käsimatkatavarana... Onneksi tuo Islantilainen ystävämme lupasi minulle jo Virossa järjestää minulle basson lainaan paikanpäältä kun tulisimme. Se vähentää matkastressiä huomattavasti kun ei tarvitse murehtia miten ne kohtelevat armastani ja tulooko sen kylmä ruumassa.

Jännityksellä odotan mitä Islannista löytyy. En ole saarella vielä vieraillut. Näkyyköhän siellä valaita? o.O Yhtenä sienenä koitamme kuitenkin imeä vaikutteita paikallisesta folkista. :) Saa nähdä mitä se poikii.

Raportointi jatkuu. Nyt täytyy palata matkalaukun ääreen.


-Elina