Meillä on ollu nyt pitkähkön tauon jäläkeen parit harkat ja yks pänditunti. Uusia veisuja mietiskellään ja kokkeillaan ja harkkaillaan. Ehkä pisimmällä näistä uutukaisista on kappale nimeltä Kissaviikolla-polokka. Se on löyetty aikoinaan Keski-Suomalaisen kansanlaulaja Tyyne Pahkamäen kasetilta. Mukana myös kokoonpanollemme uusia soittimia. (Ihan, ku ei olis jo tarpeeks roudattavvaa...) Kyllä Tyyne olis meistä varman ylpee! Tännään maistiaisia tästä kipaleksesta koulun bändiäisissä.

Toisen kämppikseni kans oon miettiny tota kissaviikkoo jonki verran, nimittäin joissaki vanhoissa jutuista ja lauluissa siitä on mainintoja. Mut me ei silti tiietä oikein mikä se on. Tai ainaskaa mä en tiiä. Jos joku tietä, nii kommentoikaa pliis. Ja sokaiskaa tietämyksenne valolla.

Muuten kuuluu aika tohinaa, kiitettävän paljo on hommia varsinki kahella kansanmuusikoks piakkoin valmistuvalla. Mulla kevään perushässäkkää. Muutama tutkinto ja pari prokkista ja muutama muu homma vielä päälle. Ja tietty levyasioita. Ama on ottanu viimeaikoina ohjat kässiisä ja hoitanu kaikenlaisia kansilehtihomma-asioita, joissa mä ja Ellu ei olla oikein osattu tarpeeks auttaakkaa. No, saatiin lopulta kansiintulevat tekstit lähetettyä sille ulkoasun tekijälle. Se on yks Aman äitin työpaikalta.  Sen takia Ama varmaan onki tässä ollu hanakimpana, ku sillä on vaan parhaat suhteet näissä hommissa. Ja on se niin ahkera tyttö muutenki!

Eilen mietittiin levyn kantta ja käytiin kahtelemassa tarvikkeita siihen. Vielä en uskalla paljastaa, mutta kohta lähen niitä hommaamaan! Ja sitte postiin sille, joka sen kannen sitte tekkee. Mä toivon, että siitä tullee semmonen pirtsakka niin, ku meiän pändiki on!! Ja oikein mainio. Kyllä varmaan. Ama sano, että se ihminen on nuori ja oikein mukava. Ei kai semmonen voi meille mittään rumia kansia suunnitella.

Miksaushommat on myös kesken ja palautetta raakamiksauksista annetaan, sen minkä ehitään kappaleita kuunnella. Nyt ollaan jo puolen välin yli tässäki. Tän kuun loppuun mennessä pitäs olla kaikki valamista ja levy painossa. Sitte vaan ootellaan. Jännittävää!

Tän ois voinu pistää vaikka mihin kategoriaan, mutku en osannu päättää, ni tulleepa vaan Ullun ulinoina nyt ulos.